Konsultation

Vi har genindført åben konsultation beregnet på højest 5 min varende problemstillinger fra kl.1030 til 1200 alle hverdage. Større problemstillinger kræver aftalte konsultationer, så book her på hjemmesiden eller ring.
Man kan ringe og bestille tid, men vi kan have for travlt til at tage telefonen – man kan så indtale en besked – så ringer vi tilbage senere. Du kan også genbestille medicin samt stille korte spørgsmål via denne hjemmeside, som løbende besvares.
Vi kvalitets sikrer patientforløb ved at aftale faste forløb til kroniske lidelser med kvart-eller halvårlige kontroller hvor medicin doseres med til næste gang, således at receptfornyelser undgås udenfor kontrollerne. I et typisk kronikerforløb møder man sygeplejersken hver anden gang til svarkonsultationen.

Telefonkonsultation
Vi prøver at tage telefonen mellem 8 og 15  og  indtal en besked på telefonsvareren,  hvis vi ikke når det,  så  prøver vi at ringe  tilbage, når der er mulighed herfor.

Kommunikation via hjemmesiden 

Under menupunktet “Kontakt klinikken” kan du bestille tid, forny recepter, modtage prøvesvar og skrive korte spørgsmål til lægen. Man kan kun stille et spørgsmål pr. e-mail og kun 1 e-mail om dagen – der har regionen besluttet. Det er også her du kan læse beskeder fra lægen. Klik på menupunktet og opret dig som bruger.

Videokonsultationer kan bookes via tidsbestillingen hvis man skriver at det er video.

Man kan også sende et billede via sms 28609880.

Lægevagten/Vikarlæge
Efter kl. 16 samt i weekenden og på helligdage kan lægevagten kontaktes på tlf. 70113131.

Du kan læse om fornuftig brug af lægevagten på www.laegevagten.dk.